Studenten in actie met Design Thinking en co-creatie

Onze workshop-serie 'Design Thinking en Co-Creatie' slaat aan bij de enthousiaste studenten van de Master Health and Digital Transformation. Een gloednieuwe studie aan de Maastricht University. Deze studenten zijn de toekomstige bruggenbouwers, die met kennis over data science en innovatie de zorg gaan helpen veranderen. 💡

Met Elske Heeren en Désiré Ploum Ploum aan het roer doken we samen de wereld van design thinking in. Lekker praktisch en hands-on, de studenten konden meteen aan de slag met onze innovatie-tools.

En er was meer! Tijdens de workshops kregen de studenten waardevolle ervaring in methoden voor faciliteren van groepen bij co-creatie. Het was fantastisch om hun enthousiasme hiervoor te zien.

Onze plannen stoppen hier niet. Er komen nog twee vervolg-workshops voor de studenten. Natuurlijk gaan we deze workshops ook aanbieden aan onze collega's binnen Maastricht UMC+, om onze interne innovatiekracht verder te versterken! 🚀

De Master Health and Digital Transformation is ontwikkeld door Marieke SpreeuwenbergLaura Hochstenbach en Cheryl Roumen. Een prachtige samenwerking met Zorginnovatielab Maastricht UMC+.

image1
Sluit de enquête